Ekargo Lojistik, Nükleer Santraller Fuarı ve Zirvesi’nde Radyoaktif Taşımacılık Çözümleriyle Dikkat Çekti - EKARGO - Kargo Taşımacılığınızda Yeni Çözüm Ortağınız

Ekargo Lojistik, Nükleer Santraller Fuarı ve Zirvesi’nde Radyoaktif Taşımacılık Çözümleriyle Dikkat Çekti

Ekargo Lojistik, 2-3 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen Nükleer Santraller Fuarı ve Zirvesi’nde radyoaktif taşımacılık çözümleriyle sektörde dikkatleri üzerine çekti. 2007 yılından beri lojistik ve depolama hizmetlerinde faaliyet gösteren şirket, fuarda radyoaktif taşımacılık alanındaki yenilikçi çözümlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Radyoaktif taşımacılık konusunda ise sektöre özel çözümler sunan Ekargo Lojistik, tehlikeli madde taşımacılığı, lojistik depolama ve elleçleme hizmetleri, kan taşımacılığı, hastane cihazı ve sarf malzeme taşımacılığı, soğuk zincir ve gıda taşımacılığı gibi çeşitli alanlarda hizmet veriyor.

Radyoaktif Taşımacılık Alanında Lisanslı Bir Firmayız

Ekargo Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Salih BAYTER, fuara ilk kez katıldıklarını belirterek, “Türkiye’de radyoaktif taşımacılık alanında lisanslı bir firmayız. Bu fuarda bulunmamız, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurmak açısından oldukça önemliydi. İki gün boyunca firmalarla verimli görüşmeler gerçekleştirdik ve lojistik anlamında neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

Lojistik ve Depolama Alanında Sektöre Özel Çözümler Sunuyoruz

2007 yılında lojistik ve depolama hizmetlerine başladıklarını ve 2016 yılında Ekargo markasını kurduklarını ifade eden BAYTER, “Lojistik ve depolama hizmetlerimizi öz mal araçlarımızla sunuyoruz. Aktif olarak sağlık alanında hizmet veriyoruz ve radyoaktif taşımacılığın yanı sıra kan taşımacılığı da yapıyoruz. İzmir merkezli şirketimizin Kemalpaşa ve Bornova’da depoları, ayrıca Kocaeli Gebze-Balçık’ta bir deposu bulunuyor” diye ekledi.

Kendilerine ait 80’e yakın araçla hizmet verdiklerini belirten BAYTER, “Büyük araç grubunda tırlarımız ve kamyonlarımız, ayrıca panelvan küçük araçlarımız ve soğuk zincir taşımacılığına uygun araçlarımız var. Sağlık lojistiği alanında farma belgesi alıyoruz ve bu alandaki yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Sağlık Lojistiği Alanında Yatırımlarımıza Devam Ediyoruz

Lojistik sektörü kendi içerisinde çok ayrı kolları olan bir sektör olduğuna vurgu yapan ve kendilerinin özellikle sağlık alanında ilerlemeyi tercih ettiklerini söyleyen Salih Bayter, ’’Şu anda sağlık alanında ilerliyor ve buna göre ekipmanımızı genişletiyoruz. Özellikle iyi olduğumuz dediğimiz radyoaktif taşımacılıkta, lisanslı taşımacılık yapan bir firmayız. Türkiye şartlarında tabi ilerlemek çok hızlı olmuyor ama biz kazandığımız parayı işimize yatırım yaparak sektörde ilerlemeye ve büyümeye devam ediyoruz. Bu anlamda müşterilerimiz bizim için çok değerli ve çok önemli bunun bilincinde hareket ediyoruz. Özellikle yurt dışında Türkiye’de olduğu gibi depoya yatırım yapmak istiyoruz. Orada da aynı şekilde çalıştığımız firmalara uzun vadede Avrupa’ya karşılıklı bir lojistik hizmeti vermek istiyoruz ve bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

Butik Hizmet Anlayışı İle Büyümek İstiyoruz

Çok firmamız olsun gibi bir hedeflerinin olmadığına dikkat çeken Bayter, biz özellikle butik bir hizmet sunmak istiyoruz. Açıkçası bugüne kadar hep öyle ilerledik. Firmalarımız bizi büyüttü, onların iş hacimleri ile bizde büyüdük. Şu anda da bu yerimizi koruyup üzerine yeni müşteriler ama dediğim gibi bizim standartlarımıza uygun yeni müşteriler ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi.